Filter

Anne-Sophie Markus

Beeld producties

Mijn passie is het maken van beeld. Stilstaand of bewegend, digital of voor print. Een concept met een verhaal, goed materiaal en aandacht voor details vormen de basis voor sterke visuele content.

Anneke van Dijk

Marktonderzoeker

Na ruim 20 jaar bij IPM Research & Advies als research consultant ben ik sinds 5 jaar zelfstandig marktonderzoeker in mijn bedrijf Connect+. Mijn passie is kwalitatief onderzoek, face-to-face en online.

Aragorn Meulendijks

Sales cultuur, public speaking, social selling

De focus ligt altijd op de behoefte van de klant ipv op de eigen dienst. Ik ben een trusted advisor in plaats van een verkoper.

Barbara Friesen

Consultant merkmonitoring

Als een waar organisatietalent met een passie voor klantcontact en social media vind ik het leuk om bedrijven te adviseren met webcare en online monitoring.

Barbara Salem

Fotografe

Mijn naam is Barbara Salem en ik ben al ruim 10 jaar gepassioneerde fotograaf. Ik ben altijd op zoek naar de persoon, het product, of de omgeving achter de foto.

Bardo Roodnat

Event manager

Ik bedenk, ontwikkel en produceer evenementen voor organisaties en help hen te kiezen voor spannende zijpaden waar echte verrassing te vinden is.

Danny Peters

Customer experience expert

Eens begonnen met de verbetering van klantprocessen in contact centers, ben ik inmiddels één van de meest gewaardeerde specialisten in klantbeleving en klantrelaties.

Emmy Huiskamp

Growth hacker

Als marketing manager van Yellowbrick was ik verantwoordelijk voor een groei van het klantenbestand met 5.000 procent in 8 jaar tijd. Ik kan een stevige basis neerzetten en mogelijke nieuwe (online) verkoopkanalen opzetten.

Ferenc Varga

Radio- en televisie specialist

Ik ben op het gebied van radio- en televisiestrategie -planning en -inkoop van alle markten thuis. Of het nu gaat om spot, sponsoring, billboarding, online video of special advertising.

Hans Schut

Content strategie en uitvoering

Aandacht van potentiele fans of klanten is moeilijk te vangen. Je moet on-point zijn in je communicatie om ze te laten luisteren. Daar help ik je bij.

Helen ter Huurne

Senior Communicatie Adviseur

Ik bijt me graag vast in complexe communicatievraagstukken. Ik weet boodschappen duidelijk, to-the-point en relevant te maken met als doel: mensen in beweging krijgen.

Jacques Brinkman

Teambuilder en coach

Motto: het gaat in het leven niet om winnen maar om overwinnen.

Janna Boekema

Online copywriter

Ik help allerlei bedrijven en webshops bij het bereiken van hun online doelen. Dat doe ik door het uitwerken van een sterke tone of voice, schrijven van slimme copy of coachen van andere schrijvers.

Kevin Regtop

Animator en graphic designer

Wanneer je jouw concept op een leuke manier presenteert met een pakkende animatie, blijft de kijker er met zijn aandacht bij en komt je boodschap over bij je doelgroep.

Kim van Amersfoort

Digital & content manager

Ik ben een nieuwsgierige digitale resultaatgerichte creatieveling. Een bouwer. Altijd bezig met vernieuwing. Ik houd mij bezig met de impact van digitale ontwikkelingen op het zakenleven nu én in de toekomst.

Marc Verburg

Grafisch vormgever

Sinds 2010 werk ik als zelfstandige voor MKB klanten waarbij ik breder betrokken ben bij het totale communicatieplan: van logo tot huisstijl, van brochure tot website, van concept tot productie.

Marike Timmermans

Persvoorlichter

Wanneer zoek je als bedrijf de media op en hoe doe je dat? Hoe helpen persberichten en mediacontacten jou bij het in de markt zetten van je bedrijf, jouw merk? Daar help ik ondernemers graag bij.

Martin de Smit

Seo specialist

Ik zorg dat je website snel en makkelijk vindbaar is. Ik zet strategieën uit voor alle online kanalen, zoals SEO, SEA, social en ik richt Google Analytics duidelijk in, zodat alles goed meetbaar is.

Michiel Zwart

Partner Manager bij Spotler

Ik ben een gedreven Partnermanager die zijn partners adviseert bij de inzet van e-mailmarketing voor hun klanten.

Renate Pouw

Sportieve Merkenspecialist

Als ondernemer met een juridische achtergrond help ik jou bij de bescherming van een nieuwe naam of logo, met behulp van onderzoek. Is de naam beschikbaar, verricht ik ook graag een merkregistratie die jou de komende jaren vooruit helpt.

Simone Lunstroo

Guerrilla en influencer marketing

Stephen Farrelly

Online marketeer

Mijn naam is Stephen Farrelly en ik ben een online marketing specialist met ruim 8 jaar ervaring. Door de jaren heen ben ik betrokken geweest bij uiteenlopende strategische (internationale) projecten.

Wendy Soeters

Video- en contentmarketeer

Van video marketing advies tot het produceren van de video content die nodig is om je doelen te realiseren. Video kan je helpen om meer te halen uit de contactmomenten die je met klanten hebt.

Wilbert Witkamp

Senior merkstrateeg

Ik ben een winst gedreven (internationale) marketing en communicatie expert. Ik bouw en positioneer binnen een mum van tijd mooie merken en ben een zeer ervaren media inkoper.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24