Bardo Roodnat

Event manager

Al ruim 14 jaar ben ik gepassioneerd over het creëren van unieke ervaringen in een live experience setting. Van 2005 tot 2012 was ik verantwoordelijk voor de algehele leiding van een eigen onderneming in de dance-industrie, waarbij wij op jaarbasis ruim 25.000 bezoekers verwelkomden. Tegenwoordig bedenk, ontwikkel en produceer ik evenementen voor organisaties en bedrijven en help hen te kiezen voor spannende zijpaden waar echte verrassing te vinden is.

Door mijn brede kennis van de verschillende disciplines die binnen een evenement samen komen ben ik in staat deze werkelijk tot één geheel te smeden. Of het nu een eenmalig intern bedrijfsfeest betreft of een evenement als onderdeel van een langlopende marketingcampagne, ik zorg voor origineel maatwerk.

Ervaringen

Eigenaar Dutch Standard Events

o.a. Marktplaats, Deloitte, Accenture, Gemeente Amsterdam, Jonge Orde van Advocaten, Dept, Clink Hostels
januari 2014 - Heden | Amsterdam

Voor een breed scala aan opdrachtgevers maken wij unieke evenementen die in de live-communicatie strategie passen. Doordat wij nagenoeg alle disciplines in eigen beheer houden zijn wij in staat zeer effectief om te gaan met het beschikbare budget en kunnen zo het maximale resultaat leveren.

Eigenaar GZG Amsterdam

januari 2005 - december 2014 | Haarlem

Gedurende deze periode organiseerden wij ruim 50 evenementen waarbij wij voor eigen rekening en risico in eigen beheer de volledige organisatie, marketing en sales vormgaven. Als algemeen directeur gaf ik leiding aan ons team (5 – 10 personen), deed projectmanagement en was direct betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24