Over Merk en Media

Merk en Media is een platform van samenwerkende topspecialisten in marketing, communicatie en sales. Dat doen we voor kleine en grote organisaties: B2B, B2C, startups en corporates.

In andere woorden: we bundelen onze specialistische krachten om een krachtig merk in de markt te zetten. In een team van ervaren freelancers bouwen we aan merken die verkopen. Daarbij fungeren we als een partner in business: persoonlijk, professioneel en transparant.

Je team van merk- en mediaspecialisten op maat

Samen bepalen we wat je merk nodig heeft om te groeien. Op basis daarvan vormen we het juiste team van Merk en Media-specialisten. We gaan op zoek naar de onderscheidende succesfactoren van je bedrijf, werken aan een sterke merkpositionering, geven strategische adviezen en bedenken creatieve mediaconcepten.

Soms doen we het allemaal en als je bedrijf het nodig heeft, ontzorgen we je ook volledig bij de uitvoering van onze plannen. Concreet kan je bij ons terecht voor merkpositionering, SEO, mediastrategie, contentcreatie en social media beheer. Maar ook op het gebied van web, coaching, fotografie, video en animatie hebben we de juiste mensen in huis.

Sterkere positie, hogere conversie en stijgende verkoopcijfers

De specialisten van Merk en Media werken vaak samen met bedrijven die inzetten op snelle groei. Om dat te bereiken gaan we in korte tijd de diepte in, zijn we flexibel en schakelen we snel.

In een team van topspecialisten werken we aan de positie van je bedrijf, wat zich concreet uit in hogere naamsbekendheid, waardevermeerdering en snelle groei. Met aan de basis een krachtig merk dat wij uitbouwen met media en relevante content. Het resultaat is een onderscheidende plek in de markt, betere conversie en stijgende verkoopcijfers. Dát is waar we bij Merk en Media blij van worden.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24