Martin de Smit

Seo specialist

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met internetmarketing en het bouwen van websites. De combinatie van
kennis op het gebied van marketing en de techniek achter websites & internet, maakt mij inzetbaar voor diverse doeleinden.

Voor mijn bedrijf EQwise is geen enkele uitdaging te groot. Als marketeer en SEO specialist denk ik mee met de klant, ook in termen van omzet. Ik zorg dat je website snel en makkelijk vindbaar is voor (potentiële) klanten. Ik zet strategieën uit voor alle online kanalen, zoals SEO, SEA, social en ik richt Google Analytics duidelijk in, zodat alles goed meetbaar is en je precies ziet wat de effecten zijn van al je marketingacties.

Daarnaast heb ik in samenwerking met hardcore programmeurs nu een EQwise SEO-Panel ontwikkeld waarmee mijn klanten inzicht hebben in hun SEO plannen en resultaten. Klanten zien direct wat hun score is op belangrijke zoekwoorden, wat hun concurrenten doen en  of er nog ergens kansen liggen. Ook helpt dit control panel met linkbuilding, planning, taakverdeling en uitvoering van een SEO plan binnen een team.

Voor onder andere het monitoren van SEO & linkbuilding resultaten maakt Martin gebruik van de online tools & databases van Moz en Majestic en Google analytics die via een api gekoppeld zijn aan het EQwise SEO-panel.  Want bij EQwise gaat het er niet om “wat we denken”  maar om “wat we weten”. Meten is weten.

Vraag de gratis SEO-scan aan, en start direct met het verbeteren van je website en internet marketing.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24