Janna Boekema

Online copywriter

Sinds 2013 werk ik als freelance copywriter. Onder de naam Netschrijvers.nl help ik allerlei bedrijven en webshops bij het bereiken van hun online doelen. Dat doe ik door het uitwerken van een sterke tone of voice, schrijven van slimme copy of coachen van andere schrijvers. Bezoekers van een website lezen niet, ze scannen. Supersnel. En ze zijn weg voordat ze weten hoe fantastisch jouw product is. Ik probeer webteksten zó te schrijven, dat ze toch de lezer raken. En net over de streep trekken om die bestelling te doen.

Ervaringen

Teksten website The DJ Company

Yme & Tette - The DJ Company
januari 2014 - Heden | Groningen

"Janna is erg volledig en proactief. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de ins en outs van onze website en benadert tekst als integraal onderdeel, icm webbouw, navigatie, etc. Het is een verademing om de teksten, een onderdeel dat toch vaak te weinig aandacht krijgt, in goede handen te hebben. We zien nu pas wat het eigenlijk oplevert."

Teksten nieuwe website

Yellowbrick
maart 2014 - juli 2014 | Amsterdam

"Netschrijvers verzorgde vrijwel alle content voor de nieuwe Yellowbrick site. Effectieve teksten op maat, voor zakelijk en particulier. De site is veel gebruiksvriendelijker geworden en het was een prettige, leerzame samenwerking."

Deze website is ontwikkeld door Rocket24