Wendy Soeters

Video- en contentmarketeer

Ik ben videomarketeer. Ik help mensen op weg die video voor hun bedrijf of organisatie in willen zetten als marketingtool. Video kan je helpen om meer te bereiken tijdens de touch points die je met klanten hebt, in de gehele customer journey. Er is niet één juiste manier om met video marketing aan de slag te gaan. Ik geloof in fit for purpose. Waar heb jij iets aan?

In de praktijk ziet elk project er anders uit. Hoe ik jullie kan helpen, ligt compleet aan het vraagstuk dat jullie hebben. Ik kan je helpen om richting te geven en aan de slag te gaan met video marketing, met een duwtje in de goede richting. Van video marketing advies tot het produceren van de video content die nodig is om je doelen te realiseren.

Ervaringen

Serie moodfilms over producten

Handicare
juli 2015 - oktober 2016 | Nederland

Handicare is een vooraanstaand, internationaal opererend bedrijf van oplossingen biedt ter vergroting van de zelfredzaamheid van mensen met een functiebeperking en ouderen en de zorg makkelijker maakt. In plaats van een productvideo voor de promotie van hun producten, creëerde ik een herbruikbaar concept voor een videoserie op basis van storytelling. Hierin leren we de hoofdrolspeler iets beter leren kennen en vertellen zij over hun ervaringen met de producten van Handicare. De video’s worden door de doelgroep en de interne organisatie positief ontvangen.

E-learning video serie

Staples
maart 2014 - december 2015 | Nederland

Voor Staples heb ik een concept en structuur gecreëerd voor een serie e-learning video’s die intern worden gebruikt om associates (medewerkers) te trainen. De video’s die ik produceer gaan over producten die in de Staples winkels worden verkocht en worden geproduceerd in samenwerking met de producent van de producten. De gemiddeld 5 minuten durende video’s worden gedistribueerd via een online training tool. Vergeleken met de oude trainingmethode worden positieve resultaten geboekt door deze efficiëntere manier van kennisdeling.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24