Michiel Zwart

Partner Manager bij Spotler

Ik ben een commercieel persoon, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. In de basis opgeleid als systeembeheerder, maar in een later stadium bekeerd richting e-mailmarketing geloof.

Begonnen als nummer 6 binnen MailPlus (tegenwoordig Spotler) en doorgegroeid naar een organisatie die tegenwoordig 85 mensen herbergt. Ik ben een  gedreven Partnermanager die zijn partners adviseert bij de inzet van e-mailmarketing voor hun klanten.

Ervaringen

Partnermanager Spotler

Huidig

Als partner manager bij Spotler, ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van ons Spotler Partnernetwerk. Met het partner netwerk ondersteunen wij zo’n 2700 Spotler klanten. Door middel van onze e-mail marketingoplossing Spotler probeer ik in samenwerking met de partner de klanten te inspireren, te enthousiasmeren en te adviseren hoe e-mail marketing automation ingezet kan worden.

E-mailmarketing adviseur Mailplus

Huidig

Als Sales Specialist bij Blinker & MailPlus help ik de (potentiële) klanten met hun huidige e-mail marketing automation activiteiten. Door middel van onze e-mail marketingoplossing MailPlus probeer ik te inspireren, te enthousiasmeren en te adviseren hoe e-mail marketing automation ingezet kan worden.

Infotheek

Huidig

Als Account Manager Large Accounts was ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van onze klantenbase in de overheidswereld. Vanuit Infotheek wat ik verantwoordelijk voor het leveren van diverse hardware en software richting de overheid. Hierbij moet je denken aan : Vmware, Citrix of Cisco omgevingen opgebouwd vanuit een HP Proliant omgeving.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24