Kevin Regtop

Animator en graphic designer

Het maken van filmpjes is een hobby en een passie van me al sinds ik een kind was. Hoe leuk is het om van je hobby je werk te kunnen maken? Als motion graphic designer houd ik mij tegenwoordig bezig met hoe je een concept, idee, verhaal of ruwe data presenteert aan derden. Wanneer je jouw concept op een leuke manier presenteert met een pakkende animatie, blijft de kijker er met zijn aandacht bij en komt je boodschap over bij je doelgroep.

Ik weet ideeën, concepten of data op een leuke manier presenteerbaar te maken in een 2D animatie. Ik werk tijdens het proces van creatie nauw samen met de opdrachtgever om het storyboard helder te krijgen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat exact is wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Daarnaast lever ik niet alleen kwaliteit, maar kan een animatie ook binnen een kort termijn realiseren.

Ervaringen

Promotievideo

Fleks
december 2015 - december 2015 | Utrecht en omgeving

Voor een start-up in het werkveld van flexibel werken heb ik naast het logo en de huisstijl ook een korte animatie gecreëerd. Deze video diende als een korte uitleg van het concept van het bedrijf wat gepresenteerd zou gaan worden aan potentiële investeerders. De video is binnen 4 dagen gerealiseerd en heeft het concept dusdanig helder vastgelegd dat de investeerders zijn binnengehaald

Animatie

Leaped
december 2016 - december 2016 | Utrecht en omgeving

Deze animatie betrof een initiatief tussen Sennasearch, CRM en Leaped. Via Sennasearch, een recruitment bedrijf, heb ik de kans gekregen om een animatie te creëren wat het concept van een online marketing bootcamp goed en helder uitlegd. Met de hulp van een representative van CRM hebben we het concept helder op papier kunnen krijgen. Daarnaast kreeg ik carte blanche voor de visualisaties en de voice-over. Van het resultaat werd niet alleen ikzelf enorm enthousiast, maar ook alle betrokken personen en bedrijven.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24