Wiebe Heeres

Marketingstrateeg

Als marketingstrateeg bij Ministry of Marketing speel ik een centrale rol bij positionering- en veranderingsvraagstukken van micro-ondernemingen en MKB, aangevuld met een aantal grotere, landelijke spelers.

Met de inzet van een team van 5 specialisten maken wij bedrijven en organisaties commercieel slagvaardiger. Naast het werven en behouden van klanten en het vergroten van de klantwaarde is onze aanpak ook gericht op het laten aansluiten van de interne organisatie, wat van doorslaggevend belang is voor het succes van marketingplannen.

 

Wij kijken niet alleen naar de initiële vraag van onze opdrachtgevers, maar vooral ook naar de behoefte achter de vraag. En vaak ligt die behoefte in verandering. Verandering van de interne organisatie, verandering van processen, gedrag en verandering van propositie. Wij benaderen alle opdrachten met in ons achterhoofd één doel: het creëren van commerciële slagkracht.

Ervaringen

Creatie en introductie landelijk hypotheekmerk Freek

Ministry of Marketing
maart 2016 - Heden

Na een winnende pitch begin 2016 hebben wij de franchiseformule ‘Freek, zorgt voor je hypotheek’ ontwikkeld en succesvol in de markt geïntroduceerd. In de periode van oktober tot en met december 2016 is de website gecreëerd, zijn er video’s, foto’s en drukwerk gerealiseerd en zijn de gevels van de eerste zeven vestigingen voorzien van het nieuwe logo met pay-off. In 2017 ligt de focus op merkbekendheid en het uitbreiden van de groep franchisenemers.

Herpositionering evenementenbureau Co Solo

Ministry of Marketing
juni 2016 - mei 2017

Co Solo uit Rotterdam organiseert fantastische evenementen voor de b2b markt en zet daarbij altijd de opdrachtgever in de spotlights. Maar daardoor zijn zij zelf niet in beeld bij de doelgroep. Met een herpositioneringstraject hebben wij hen geholpen om zich beter te profileren en zichtbaar te worden in de markt. Versterkt met een succesvolle marketingcampagne in de vorm van billboards langs de invalswegen van Rotterdam en gelijktijdig social media adverteren.

Deze website is ontwikkeld door Rocket24